Over mij

Hallo! Mijn naam is Lysanne Charlotte, 29 jaar en samen met mijn vriend en woon ik in een groen dorpje in Brabant. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om een ander leven te gaan leiden met meer rust en voldoening. Daarom ben ik een carriereswitch aan het maken naar dierenartsassistente. Verder ben ik dol op wandeltripjes maken samen met mijn hond Bobbie om de natuur in Nederland te ontdekken. Ook vind ik het heerlijk om te tuinieren en van mijn tuin een groen paradijs te maken.

Op deze blog deel ik leuke wandelspots en leuke boscafeetjes waar je na een wandeling lekker een kopje koffie kan drinken met een taartje erbij! Ook deel mijn ervaringen en vorderingen van de aanleg van mijn tuin, van kale grindvlakte naar groene bostuin vol bloemen en mooie planten!

Vijf weetjes over mij die je waarschijnlijk nog niet weet:
1. Ik ben dol op taartjes!
2. Ik ben erg ongeduldig en heb vrij weinig geduld om in een rij te staan.
3. Vaak ben ik pas erg laat overtuigd van een nieuwe trend. Meestal als het al ‘uit de mode is’. Zo werd ik pas fan van one direction toen ze uit elkaar gingen.
4. Ik lees graag fantasy boeken en droom ervan om er ooit zelf een te schrijven. Mijn favoriete schrijfster is Sarah J. Maas en al haar boeken raad ik aan!
5. Mijn favoriete motto is: Alles komt uiteindelijk vanzelf goed!

Ik hoop via deze blog te inspireren om naar buiten te gaan en je hopelijk een paar leuke ideeΓ«n mee te geven om meer gelukmomentjes te creΓ«ren.

Liefs!